́
Так хочеться залитися сльозами,
Коли хтось згадує тебе.
Коли речі вказують що ти давно їх не торкався
І не почути вже в кімнаті твого шепоту, не те що співу.
Але хочеться тобі сказати,
Що мине час, і я зможу себе опанувати.
Я ́́зможу згадувати тебе без сліз.