В твоїх очах я бачу відблиск моря,
І хвилі, мов дев*ятий вал.
Вливається в них моя воля,
І падає на твій причал.
В твоїх очах я бачу силу шторму,
І крицю, мов м*який агат...
Я візьму часточку -додому,
І повернусь до берега, назад.
В твоїх очах немає дна, немає...
Вони - мов небо уночі.
Твій погляд так мене проймає,
Наче від ворога мечі....