Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом,
Зігріє щедрівка любовю й теплом.
Водиця свята хай лихе відганяє.
Від злого очистить і Всім помагає.
Щоб радість, достаток, завжди були в хаті.
Здоровям та сміхом щоб були багаті.
Ще миру, спокою в у всій Україні.
І сміх хай лунає у кожній родині.
Хай зірка удачі Всім ясно сіяє.
Любові.Терпіння. Христос ся Хрещає!