В світі жити неможливо,
Неможливо без новин.
Та усі вони жахливі,
Негатив лише один!
Там убивства, там грабіж,
Там покінчив хтось з життям.
А добро творять коли ж?
Як же жить таким життям?
Як же можна так нам жити,
Коли і дня немає без біди?
Коли повсюди гинуть діти,
Коли і сім`ї мруть в біді.
Кажуть нам страшні новини:
"Підірвали десь там банк,
Вбили батька у дитини!"
А з добром у світі як?
Де добро на світі є?
Чи нема його зовсім́?
Розкажіть же нам про те,
Що цікаво нам усім.
В когось діти народились,
Хтось он щось одружився.
Розкажіть - но, що дивились,
Як пес із кішкою здружились.
Розкажіть нам про що-небудь,
Якусь безглузду новину.
Та добро потрібно людям!
Не показуйте біду!
Біди вже досить нам усім,
Надивились ми біди.
Добра вже у житті своїм,
Так довго й щиро прагнем ми.
Покажіть же нам добро,
Воно на світі є!Я знаю!
Ви покажіть його, й воно
Дасть нам сили - точно знаю!
Диво створять ці новини,
І люди знов повірять в рай.
І для кожної людини
Ще земний настане рай!
В світі жити неможливо,
Неможливо без новин.
Та життя змінить можливо.
І почнемо ми з новин!