Доброго дня вам, мої українці!
Знаю, вас щойно минули свята.
Радісно, весело й щедро по вінця!
Я сподіваюсь, що все було так...
За сірими ґратами свята не було,
Але я раділа! Раділа за вас!
Я досі сиджу, я борюсь, голодую...
І знаю ще трохи - і прийде той час,
Коли кляте пекло потоне в руїнах!
Полине забутим неспокій і жах.
А поки цей лист вам про мене спомИном,
До зустрічі знову, на моїх судах.
Я вірю, я вірю уже зовсім скоро
Побачимось на волі... в УКРАЇНІ!
Навіки слава вам, живим героям!
Довіку ваша, Савченко Надія...
12.01.2016.