зими стали удвічі довшими
ми перестали вірити в дива
ми ж хотіли бути дорослими,
а зараз гадаємо, що дарма
такі ж вечори, такий самий сніг
вікна у візерунках, вогонь у печі
не має любих серцю дитячих втіх
поки є час до дванадцяти - утечи
відкрий свою власну зимову казку
з друзями, рідними, перехожими
зніми дорослості ненависну маску
грай у сніжки з такими ж схожими
зими стали удвічі довшими
ми дива творимо власноруч
ми стали на рік сміливішими
і тільки найрідніші поруч!