Туркували голубочки…у зеленому саду,ой саду…
Полюбила Васильочка,мабуть заміж я піду,ой піду…
Цвіте вишня білим цвітом,та й у мене за вікном,за вікном…
Він до мене залицявся на подвір’ї за селом,за селом.
Туркували голубочки у зеленому саду,ой саду
Мій Василь сказав,що любить ,мене дівку молоду,молоду…
Вийшла зірка запалала, місяць повен засвітив,засвітив,
Я бажання загадала, щоби Бог благословив ,захистив…
Щоби мого Васильочка…не забрали на війну,на війну!!
Щоб щороку зустрічали тільки мирную весну,ой весну!!!
Хочу квітів насадити на подвір’ї під вікном,під вікном.
І з Василем танцювати і у хаті й за селом,за селом!!
Буде в нас міцна родина і дітей багацько теж, таки теж!
Будуть діточки радіти,й радості не буде меж,таки меж!!!
Туркували голубочки…у зеленому саду,ой саду…
Полюбила Васильочка,мабуть заміж я піду,ой піду…
10.01.2016р.
Та йди вже, йди, Валюшо! Там і танцюватимеш...До упаду!
Валентина Мала відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
та шось треба робити , бо "комп.,диван і телевізор..."---куча зайвих кілограмів... ТА І ....(далі рос.) ТАНЕЦ--ЭТО ...ВЕРТИКАЛЬНОЕ ИСПОЛНЕНИЕ ГОРИЗОНТАЛЬНЫХ ЖЕЛАНИЙ... P.S. --- ( нечаянно удалила коментар до ТАНГО НА СНІГУ... КАЮСЬ,ОЛЕКСІЙЧИКУ!!! ...Хотіла натиснути корекцію,а натиснула- видалити...ЦЕ ТАК ТВОЇ КОМЕНТИ ВПЛИВАЮТЬ НА МЕНЕ,ЩО Я ПОЧИНАЮ ГУБИТИСЯ... )