11.08.2015
пісня про дороги.
госавтодору посвіщається (державтодуру присвячується)
дороги розійшлися з вами у нас ;дороги,
може зійдуться колись.
Ти була зі мною на одній дорозі,
але розійшлися з тобою у нас дороги.
всі дороги ідуть до риму .
всі дороги ведуть до миру .
може зустрінемось колись...
Щось пам"ятаю хотів написати ніби ,,розійшлися в нас дороги з вами,
росіяни,нам в Україну ,а вам в Росію...
побиті дороги ...
дороги розійшлися з вами у нас ;дороги,
може зійдуться колись.,,