Не відкривай ніколи ящика Пандори.
Я знаю, ти не витримаєш сліз.
Вже не ховайся в свої темні коридори,
Коли в гніздо зміїне ти поліз.
В зміїне кубло навіть не питайся.
Коли зачепишся, то вже не відірвеш.
Хоч й сам, та все ж при світлі залишайся.
Серед гадюк ти щастя точно не знайдеш.
Серед гадюк не знайдеш собі друзів,
Та й тих, що є, од себе відженеш.
Ти впоперек підеш по чорній смузі.
Себе загубиш та ще й війни розпочнеш.
Себе загубиш. Ким ти тоді станеш?
Чужий серед гадюк. Гадюка для людей.
Спитай єдиного, кого ти не обманеш:
Чи прийде каяття після мільйона сповідей?