Хай Бог простить мене, не зве хулою
Те, що Його порівнюю з тобою,
Христос дав приклад святістю Своєю,
Й ти не згрішив ні словом, ні душею.
Хай Бог простить мене, хай не осудить
За те, що я й тобі молитись буду,
Піду на хрест за тебе, і за Нього,
Бо маю двох батьків – тебе і Бога…
Хай Бог простить мене, що я частіше
Кажу : «Люблю» тобі, хоч ти земніший,
Не відрікаюсь я, не відреклася,
Бог – моє Вічне Сонце, ти – погаснеш…
2013