НЕ ПРИХОДИ ДО МЕНЕ
–
ТИ У СНІ
Не приходи, до мене ти у сні,
Коли я сплю вночі і сни – ясні.
Не говори, що ти мене кохаєш…
Тому, що ти нічого ще не знаєш!
Чому такі заплакані очі,
Я бачу, мила, їх завжди вночі?
Вони також – мої, як і твої,
Мені такі ласкаві та свої!
І не кажи, що я дістав тебе,
Я, люба моя, вже дістав себе.
І ти, дістала вже також мене,
Моє кохання любе, й вогненне.
Ти, просто мовчки пам’ятай та знай,
Що я тебе люблю, і ти – мій край!
Не плач, ніколи ти мені у сні,
Тому, що ми з тобою – два вогні...
03.01.2016 р.
А. Рогуля