Страховки і візи
Смуток і тривога
І знову валізи
І знову дорога
Чужина і робота
Безсилля і втома
І знову та рвота
В знову не вдома
Ні рідних, ні друзів
Тільки Viber і телефон
І знову без снів
І знову проклятий перон...
Нестерпні, сірі дні
Ночі такі же темні
І знову думки сумні
І знову вони нестерпні
Відпочинок відсутній давно
У такі ще ранні роки
І знову все як гівно
І знову навкруги одні вовки
Перспективи марудні повсюди
Майбутнє одна невідомість
І знову одні Іуди
І знову реальна свідомість. ..
Надія живе і жива
Віра все така же жвава
І знову стаються дива
І знову в душі забава
Світліше стає в очах
Ясніші думки і бажання
І знову зникає страх
І знову щасливі сподівання
Впевненість що все буде ок
Інакше не може бути ніяк
І знову веселий і солодкий сок
І знову пророчий знак!