Україна моя синьоока -
Це простори пшеничних полів,
Де Дніпро сивочолий глибокий
Хвилі гонить посеред ланів.
Наші гори, ліси і озера
Обгортає туман на зорі,
І співає тут жайвір весело,
Коли сонечко блисне вгорі.
Тут весною, всю ніч аж до ранку,
Над садами літають хрущі.
І сміються веселки світанку
В час, коли затихають дощі.
Тут весною в каштановім цвіті
Древній Київ наш гордо стоїть.
Звідусіль наймиліша у світі
Наша мова вкраїнська звучить.
Чути звуки в Карпатах трембіти,
А в подільських садах солов’їв.
Дуже хочемо сонцю радіти
І щоб мир був на нашій землі.
Україна моя чорноброва.
В нас багата й родюча земля.
Як матусина пісня чудова -
Наймиліша Вітчизна моя.
Коли Ви виставляєте вірш, то спочатку на Ютубі берете копіруєте посилання на відео, а тут зверху над текстом є синеньке віконечко "вставити відео". Нажимаєте його і відкриваються дужки. Туди і вставляєте це посилання і натискуєте " надрукувати". Спробуйте!