ХРАМ ГРОБУ ГОСПОДНЬОГО В ЄРУСАЛИМІ…
Храм Гробу Господнього в Єрусалимі,
Контролюють дві мусульманські родини,
Вони між собою є нерозділимі,
Так вірні роботі, як їхні дружини.
Тому й відповідають за нейтралітет,
між шістьма христянськими конфесіями,
Напевно такий у них вже є менталітет,
Не жити за будь - якими фантазіями.
Перед Велекоднем, що у Страсну суботу,
Сходить благодатний вогонь у храмі на вірних,
Ніхто в місті не виходить на роботу,
Він не обпікає, а ніби вмиває смертних.
А я у сні в храмі біля Кувуклії стою,
Та не все це зі слізьми на очах дивлюся,
До Бога, з подякою собі молюся,
Тому, що люблю і шаную святість Твою.
Благодатний вогонь у храмі усім говорить:
«… Що я з вами по всі дні і до кінця світу»
23.12.2015 р.
А. Рогуля