Знаю,всі чекають свята!Я Дід Мороз- блаженний!
За спиною цілий міх ,важкий,здоровенний!
Я несу для України мир, благополуччя!
Буде рік новий веселим,щасливим,везучим!
Я осиплю серпантином щастя і добра
Ваших рідних,друзів,близьких!Лови,дітвора!
А даруночків для дІток - цілая гора!!!
Сміх,веселощі та ігри ,кі-но-ка-ме-ра!!!
Ворогів задую снігом, кригою скую!!
Напущу на них я хуґу,та козацькую!!
Заморозю і накрию вічною зимой!!!
Щоби думали ,що роблять !Своєй головой!
Напишу я їм на лобі:" Затям ,московит!!
Якщо сунеш свого носа,-будеш ти "убит"!!!
Був колись ти братом нашим,мабуть,ти брехав!
Весь свій розум ти слов'янський у пекло запхав!
Новий рік вже на порозі!Проснись!Пробудись!
З усіма,кого обидив,швидко помирись!!
Відроди свій дух слов'янський,згадай,хто ти є!
І спасай себе від згину й житіє своє!!!
Знаю,всі чекають свята!Я Дід Мороз- блаженний!
За спиною цілий міх ,важкий,здоровенний!
Я несу для України мир, благополуччя!
Буде рік новий веселим,щасливим,везучим!
22.12.2015р.