Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: "ДЯКУЮ БОГУ ЗА ПРОРОЧИЙ СОН ТА ЗАПРОШЕННЯ ДО ЄРУСАЛИМУ, ВІДВІДАТИ КЕДРОНСЬКУ ДОЛИНУ І МІСТ…" - ВІРШ
"ДЯКУЮ БОГУ ЗА ПРОРОЧИЙ СОН ТА ЗАПРОШЕННЯ ДО ЄРУСАЛИМУ, ВІДВІДАТИ КЕДРОНСЬКУ ДОЛИНУ І МІСТ…"
"ДЯКУЮ БОГУ ЗА ПРОРОЧИЙ СОН ТА ЗАПРОШЕННЯ ДО ЄРУСАЛИМУ,
ВІДВІДАТИ КЕДРОНСЬКУ ДОЛИНУ І МІСТО ДАВИДА…"́
Мені приснилась Кедронська долина,
Частина древнього Єрусалиму,
І я в захопленні від усього, як дитина,
В очах - ікона, Купина Неопалима.
Іду потоком я Кедрону в долині,
Бачу це диво, гробницю Авшалома.
Пророчий сон я пам’ятаю донині,
Маленький Ісусик, Марія і солома.
Гробниця є пророка Захарії,
Та синів Хезира на цвинтарі,
У всьому такі високі критерії,
Так мило,тихо ніби на хуторі.
Водички я попити зупинився,
Чистенької з джерела Гіхон й умився,
Не знаю, хто вночі мені приснився,
Можливо, що мені ти, Батько, снився.
Я дякую Богу за пророчий сон,
Та за запрошення в Єрусалим.
20.12.2015 р.
А. Рогуля