У нічному клубі моднім
мажори гарцюють:
"Відриваються на повну",
жеруть і танцюють...
Залицяється до дівки
"качок" здоровенний,
А дівчина теж не промах:
- Одвали від мене!
- Це ж чому отак суворо? -
пристає мужчина...
- Маю я бойфренда Жору -
от і вся причина.
- А, бойфренд у тебе, значить?
А у мене - тато,
Та іще є дачка, тачка
і бабла багато...
Що ж ти плачеш? - у дівчини
питає мужчина.
- Бо утратила бойфренда
я у цю хвилину...