Коли тобі буває важко у житті
І сил у тебе більше вже немає,
Звернись до Бога ти тоді,
Він на тебе завжди чекає.
До Господа ти лиш прийди
Про свої переживання розкажи,
Про біль свій,про свої турботи
Віддай у Його руки всі свої клопоти.
Господь-є добрим Батьком,
Любові повен Він без міри
Дітей своїх прийме Він радо,
Бог нас простить й додасть нам віри.
З любов'ю Він нас сотворив,
З любов'ю нас усіх прощає,
І щоб я тільки не робив,
Господь мене завжди приймає.
Господь, є милосердним Богом
І багато Він від нас не вимагає,
Лише потрібно нам любити,
Бо любов-увесь світ тримає.