чуєш, як маленький хлопчисько в свої 5 років
розмовляє тет-а-тет із своїм фортепіано?
запах мандиринів, котрі принесла бабця вчора
маленький принц, він прочитав його на днях
зірвані лілії, який він подарував мамі дівчинки
котра не відпускала на прогулянки свою маленьку радість з ним
чуєш, як маленький хлопчисько в свої 5 років
розмовляє тет-а-тет із своїм фортепіано?
відчувати прекрасне - це дар, наданий йому з дитинства
уві сні - битви та мир, Ватерлоо та Сталінград
в музиці - звуки-сигнали для всіх про найважливіше
а йому просто хочеться обійняти маленьку сусідку
чуєш, як маленький хлопчисько в свої 5 років
розмовляє тет-а-тет із своїм фортепіано?
а давайте послухаємо його разом
бачите, неподалік, Бредбері із дітьми насолоджується кульбабовим вином...?
мабуть, потрібно познайомити маленького Бетховена з ними після концерту...