Про мир і про війну
Коли над морем сяє сонце дивовижним світом,
Гарнішого пейзажу не знайти!
Так хочеться, щоб в дні такі народжувались діти,
А в Україні не було війни!
Я згадую гірське чудове узбережжя Криму
Й п’янкий, духмяний аромат сосни…
Тоді в країні люди всі жили щасливо
Тому, що не було війни.
Дніпро велично і спокійно плескав свої води
Вздовж живописних любих серцю берегів…
Тепер сумує він, що доля нашого народу
Чекати і молитися за всіх своїх бійців.
Прошу у Господа я щастя, ласки й благодаті
Для нашої країни назавжди.
Прошу, щоб не страждала жодна жінка й мати,
Прошу, щоб в Україні не було війни!