СВЯТІ АНГЕЛИ ОХОРОНЦІ АНДРІЙ ТА МИХАЙЛО – 21 ЛИСТОПАДА 1999 РОКУ
СВЯТІ АНГЕЛИ ОХОРОНЦІ АНДРІЙ ТА МИХАЙЛО
–
21 ЛИСТОПАДА 1999 РОКУ
Святий Андрій, попросив Святого Михайла,
Збережи Андрія, Бога до нас – Прохання.
Людина має жити, такі правила,
Він ще все не знає, про справжнє кохання.
Йому Бог з народження Допомагає,
Всі випробовування – він пройти має,
Але його віра завжди перемагає,
Отець наш, про це пам’ятає та все Знає.
Ми є для того, щоб охороняти його,
На землі люди про нього знати будуть.
На славу і радість Богу, та людства всього.
А думки його з українським народом ростуть.
27.11.2015 р.
А. Рогуля