Я РАДИЙ ЗА НЕАДЕКВАТНІ ВЧИНКИ
Я радий, що неадекватні вчинки роблю –
Це означає, що я по-справжньому люблю,
Що для тебе, Сонечко моє, все куплю.
За твоє здоров’ячко, Бога молю!
Залишайся такою, якою була.
Ти мене, золотце моє, добре чула?
Я не хочу від тебе жодного чуда,
А хочу, щоб чиста була, як вода!
Як не розумієш, що одна – для мене,
Моє дороге щастячко, таке вогненне,
Таке миле мені, дитя моє, земне,
Не будь, для мене ніколи таке сумне.
26.11.2015 р.
А. Рогуля