ВОВА – МУРЛО.
Мурло ти Вова, мурло!
А світі ти просто – ХУ*ЛО.
Твій рід наш народ проклинає.
І він має знати, як людина страждає.
Коли мати сина в землю ховає.
Жінка коханого землею засипає.
Дівчина за хлопцем у землю стрибає.
Сестра брата слізьми поливає.
ХУ*ЛО, тебе чорт чекає, тебе і приласкає.
Бог тебе не Приймає.
Родина твоя буде довго плакати,
Та сім поколінь за тебе відповідати.
А тобі у пеклі, вічно страдати,
Огонь тебе буде підігрівати.
Щоб ти ХУ*ЛО мучився та страждав,
І до кінця світу усе пам’ятав.
14.04.2015 р.
А. Рогуля.