Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: Ошатна наша осінь у барвистій опанчі Я. Камінецький КІНЕЦЬ ПІДХОДИТЬ ЗОЛОТИСТОЇ - ВІРШ
Ошатна наша осінь у барвистій опанчі Я. Камінецький КІНЕЦЬ ПІДХОДИТЬ ЗОЛОТИСТОЇ
Ошатна наша осінь у барвистій опанчі
Я. Камінецький
КІНЕЦЬ ПІДХОДИТЬ ЗОЛОТИСТОЇ
Кінець підходить золотистої,
Все – це творіння, наймудрішої,
Гарнішої та щасливішої,
Єдиної мені, і найтеплішої.
Ошатної осені у барвистій опанчі.
Не можу без тебе мила, уночі,
Маю твої від машини ключі,
Але я чую щоночі плачі!
За барвистою приходить зима.
Від неї в мене радості нема.
Вона для мене люта, як тьма,
Для мене вона була й – німа!
Зими такої, більше не захочу,
Точно не знаю, що я пророчу.
Можливо, що тебе я покличу,
Налюбуюся тобою досхочу!
Картинка на любимому обличчі,
Але перед тим, подумаю тричі!
20.11.2015 р.
А. Рогуля