***
Надобраніч,
спи солодко,
Білий ранок
не скоренько.
Засинай,
моє золотко.
Ніч осяй,
ясна зоренька.
Я залишусь
ще трішечки,
Поки тліє
свічечка.
Поцілую
щічечку
На довгеньку
ніченьку.
Вкрию ковдрою
миленьку;
За вікном
місяць біленький.
Засинай,
моє золотко.
Надобраніч,
спи солодко.