Мені здається, я живу не тим життям,-
Іду по шляху не своєї долі.
Живу у пошуках між явним й небуттям –
Шукаю образ для гри чужої ролі.
Мені здається, життя втрачає сенс
І людських якостей нікому вже не треба.
Є тільки бізнес, важливий лиш прогрес,
Великі гроші – єдина є потреба.
Мені здається, що й друзі вже не ті –
Сімейні складнощі, стосунки і турботи.
Минають дні, минають роки золоті,
Минає час – йому немає повороту.
Мені здається, що це всього лиш сон,
Страшний кошмар, що зранку й не згадаєш.
Я хочу вірити і жити в унісон
Своїм життям, де любиш і кохаєш.