Зупинись на хвилинку і тишу послухай:
скільки в ній болю і скільки благань
Зупинись і багаття надії роздмухай,
бо іскри лиш тліють,сповнені питань.
Зупинись,подивись, чи вистачить сили
не дати померкнути тому вогню.
Чи вистачить змоги чекати, мій милий,
дари присвячені останньому дню?
Зачекай і на мить озернися навколо,
чи не заблукав у пітьмі сподівань.
Хочь квітне для тебе бурштинове поле-
та не вдовольнить це всіх твоїх бажань.
Звідки і куди ти тікаєш по стежці,
що застлана діамантами мрій?
Загубила твій слід...Зачекай мене, де ж ти?
Зупинись чи з собою увести зумій
13.11.15