Ад. І нова чорна хвиля.
І знайдене "сміття" в житті твоїм.
Все не потрібне-треба викидати.
І викидати те, що біль несе тобі.
Нехай це важко, боляче, не стримно.
Ти втратиш тих, кого любила.
Тих, кого найбільше всіх цінила.
Переживи, перетерпи хвилини горя
Настане час, і ти щаслива будеш.
Не спиш ночами, не смієшся, плачеш...
О, моя подруго, моя підтримка у часи важкі.
Не плач, кохана, сльози витру я твої.
Все буде добре. Я з тобою, з нами Бог.