Слова і музика Алли Баранкевич.
Я вишивала вишиванку.... із вечора аж до ранку.
Вишивати я люблю... і дрібні хрестики роблю.
*********************************************
Приспів:
Пишалась я й пишаюсь нині, ...що живу я в Україні!
Найкраща нація - моя!... І цим завжди пишаюсь я!
*************************************************
Як я блузку вишиваю,... то .пісеньки завжди співаю...
Про сім'ю свою й родину... і вільну нашу Україну/
Приспів:
Вишиванку вишивала.... своє дитинство пригадала,
Як мама вчила вишивати,... а батько пісеньки співати.
Приспів:
Всі плаття вишивала я... і ця робота вся моя.
Люблю дуже вишивати... і вишиванки одягати.
Приспів:
Як я блузку вишивала, ..душею й серцем я раділа.
Що я одягну вишиванку,... коли піду до церкви зранку.
Приспів:
Коли ікони вишиваю, ...то серцем й душею радію,
Що навчила мене мати ... дуже гарно вишивати.
Приспів:
Ще в дитинстві мене мати... вчила гладдю вишивати.
Теж хрестиком я вишиваю ....і нитку в бісер запихаю..
Приспів:
Коли ікони вишивала...Я церковні пісні співала
І молилася я Богу, ...щоб прийшов на допомогу.
Та, щоб дітей охороняв, ...щастя й долю їм прислав.
Щоб захистив всіх українців.... від терористів цих - чужинців.
Приспів:
Щоб вільна була Україна... і щасливою родина.
Мир щоб був в цілому світі, ...були всі ситі і одіті.
Приспів:
Щоб нас ніхто не переміг,.. щоб лунав дитячий сміх.
Щоб не було вже війни.... і не загинули сини.
Приспів:
По вишиванках нас всі знаю ..в цілому світі нас впізнають. Теж вишивають мої діти,.. а зуміла їх навчити.
Приспів:
Вони гарно вишивають,.. ..пишуть вірші і співають.
Українці всі співають, ...талант мають і танцюють.
Приспів:
Я вишиванки обожнюю... іх дуже часто одягаю.
Найкращий одяг - вишиванка, ..я в ньому щира українка.
Приспів:
Пишалась я й пишаюсь нині,... що живу я в Україні!
Найкраща нація - моя!... І цим завжди пишаюсь я!
Автор: Алла Баранкевич