СТРАШНО ДУМАТИ ТА Й ПОДУМАТИ
Страшно думати та й подумати про війну,
Що Україна, і народ заплатять таку ціну,
А карлик шкоди страшної наробить такої,
Та Бог не простить, знущання з плоті людської.
Чому до нас прийшла така гібридна війна?
Чому заплачена нами велика ціна?
Чому у нас забрали рідненькі наші землі?
А може всі наші людські втрати недаремні?
Тому, що влади в нас української не було!
Тому, що напало ХУ*ЛО та його бидло!
Тому, що на все була влади добра воля!
Ні, така є українського народу доля!
04.11.2015 р.
А. Рогуля