ВИ – ПРАВІ, ТРЕБА ВСТАВАТИ!
Так, може ви всі дорогі мої – праві,
Що це крик і біль душі, який весь на крові,
Але я знаю, що душа моя ридає,
Ниє, дуже болить, кричить та страждає!
Сильно так мучиться вона за того,
Від беззаконня такого відкритого,
Як народ український від мук страждає,
Дітей ховає, а рідна земля приймає!
Вставай, мій дорогий, любий народе,
Піднімайся покоління молоде!
Поміняти потрібно нашу владу,
Народ не дає собі з нею ладу!
31.10.2015 р.
А. Рогуля