Моя осінь мовчить.
Не дає мені сили,
Щоб була я щаслива.
Моя осінь тремтить
Від холодних обіймів,
Що дарує зима.
Я як завжди сама,
І в мені справжні війни.
Моя осінь німа,
Чи мені так здається?
Може в неї минеться...
Та надії нема.
В моїм серці печаль.
Так мене полонила,
Що мені вже не миле
Навіть сонце, нажаль.
Моя осінь прийшла,
Мене поцілувала,
Гаряче обняла,
Щоб я не сумувала.
Налила мені чай,
Поглядом загрівала.
Щастя поруч, ти знай,
Мені осінь сказала...