Слова і музика Алли Баранкевич.
Дівчино горянко! Чарівна панянко!
Я до твого серця стежинку зроблю.
І цю всю стежинку, моя українко,
Синіми волошками нині застелю.
****************************************
Приспів:
Горянко, панянко, моя полонянко!
Стрічки я у коси вплету жовто сині.
Найкраще живеться, моя бойківчанко!
В горах Карпатах...нам тут в Україні!
**********************************
До тебе, кохана, моє лине серце....
Я тебе розцілую, та ще й обніму!
Вже того кохання є повне відерце....
Я за жінку тебе, моя квітко, візьму.
Приспів:
Кохаю без тями.... і днями й ночами!
До мене приходиш кожну ніч в снах.
В ці очі бездонні дивлюсь вечорами,
Напевно втоплюся в твоїх я очах.
Приспів:
Такого кохання вже в мене не буде....
Вся душа українські співає пісні...
Як моє серденько біля твого буде...
Тоді буде добре з тобою мені...
Приспів:
Моя,... бойківчанко! Красива,... горянко!
Тебе дуже сильно і ніжно кохаю!
Своє я серденько, моя полонянко,
До твого серденька міцно притуляю.
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич.