ЛЬВІВ - МІЙ ДІМ!
Львів – це мій край і місто моє!
Львів – це мій дім і місто твоє!
Львів – це моя Україна!
Батьківщина солов’їна!
Я без дому не можу і дня,
В ньому живе моя рідня.
Мати, дружина, дитина,
Дорога моя родина!
Хотілося б кращого мера,
Це ж не хороша манера,
Міняти мера Львова.
За не правильні слова.
Мені стати головою міста,
Може я з другого тіста?
Я буду дбати про рідний Львів
Та відчитаюсь за сто днів.
Казки говорити не буду,
Слова я свої не забуду,
Над благом міста трудитися,
І з народом не судитися!
30.06.2015 р.
А. Рогуля