Тяжка,нелегка путь.
Поранені ноги до крові.
А в чому, друже, суть?!
В єдиному лиш слові.
Терпи, поки маєш силу,
Щоб встояти в цій боротьбі.
Терпи із дня в днину
Є Той, Хто поможе пройти.
Терпи, поки крила надії,
Не обірвані, а можуть летіть.
Терпи! До зустрічі з мрією
Лишилась єдиная мить.
Чим більше скорботи в житті,
Тим більше шліфуєшся ти.
Але Бог дає сили пройти
І пронести земні тягарі.
Терпи.Терпи до кінця!Ти є воїн
Із війська Ісуса Христа.
Зодягнув Він тебе у броню -
З тобою піде до кінця!
Терпи!Всі незгоди і болі невічні-
Вмре навіки твоє горде Я.
Запанує любов у серці -
Лише з нею ввійдеш в Небеса!