ВЕСНЯНА КВІТОНЬКО МОЯ
Я люблю тебе, квітонько весняна моя,
І дарую тобі свого солов’я.
Тільки ти не відмовляй у коханні мені,
На рідній землі ми з тобою – одні.
Залишайся, якою була ти колись,
Не міняйся, ніколи не злись.
Полюбив я тебе мила такою,
І ти будеш моєю весною...
Не тримай образи ніколи на мене,
Моє миле життя вогненне.
Ревність, образа – це такі показники,
Вони – не добрі порадники.
До мене, люба, повернися серцем,
Та будь моїм озерцем.
Для всіх, моє сонечко, будь взірцем,
А я за тебе, щоб став борцем!
03.03. 2015 р.
А. Рогуля