Вставай, Україно! Досить уже спати!
Всі проблеми повинні разом здолати.
В руках доля майбутнього покоління,
Розбилася чаша нашого терпіння!
Просинайтесь, Українці! Годі терпіти!
Війна ця нас хоче у злиднях втопити.
В наших серцях вже багаття палає,
Бажання краще жити в душі не згасає!
Всі хочемо жити в квітучій країні,
Та в вільній, багатій, своїй Україні!
Не дамо ми в обіду нікому країну,
Свою рідну мову і свою Україну!
Автор: Алла Баранкевич