КВІТУЧИЙ САД
–
БЕЗ ТЕБЕ НЕ КВІТУЧИЙ
Квітучий сад – без тебе не квітучий
І листячко на ньому пожовтіло.
Колись для мене був такий пахучий,
Тепер чомусь засвербіло тіло.
Мабуть, що тебе вже поруч немає,
В садочку душі і тілу не мило.
Самого до неба не піднімає.
І серце ранене заворожило.
Мені хочеться дуже мати крила.
Я хочу у сні з тобою літати,
Ти для мене людина стала мила,
Хочу тебе так запам’ятати.
Чудові сни мені все наробили,
Їх говорити не треба нікому,
Вони все те, що є і натворили…
Про них сказати можна глухому!
В квітучий сад тепер я не заходжу,
Але моя пам'ять – дорога та мила,
Тому, що я його тепер обходжу,
Тепер він для мене, вже несила!
19. 10. 2015 р.
А. Рогуля