Ляшку і нам напевно вили пригодяться..( Гумор)
Ляжко напевно зустрів сепаратиста
І вже ці вили пригодилися йому...
Тепер у нього душа буде чиста,
Що сепаратисту догодив щоч одному.
Щоб сепаратисти нам тут не смітили
І назавждИ дорогу до нас вони забули,
Ляшко їх посадить всіх скоро на вили...
Нехай це пам"ятають і про це, щоб знали.
" Регіонам " й " Комуністам"- треба нагадати,
Що вили є не тільки .....в Олега Ляшка...
Ми скоро всі будемо вили в руки брати....
Не допустимо до влади - в кого злодійська рука.
Автор: Алла Баранкевич
Автор: Алла Баранкевич
P. S.
( Політична Партія: " Нова Держава " - це партія комуністів)