Пісня: В Україні кризису не має! (Гумористична коломийка. )
Пісня: В Україні кризису не має! (Гумористична коломийка.)
Слова і музика Алли Баранкевич.
Всі українці коптять сало,... ковбасу... і шинку..
Мають в хаті теж вони... закаточну машинку.
Всі роблять консервацій ...на другий рік весь.
І мають кризис в Україні .... тепер вони - десь!
************************************************
Приспів:
Зовсім кризису тепер... ми не боїмося..
Від нього продуктами .. всі захистимося.
Є в кожній хаті колбаса... шинка і яйце,
М'ясо,.. смалець, молоко... і смачне сальце...
***********************************************
Ріжуть свині величезні - на триста кілограм,
Самагонка є і п'ють... в неділю по сто грам.
Якця кури їм несуть,...з гусей мають пір'я,
Качки крякають у них ...на ціле подвір'я....
Приспів:
Індиків.... аж сорок штук,.... свиней вісімнадцять,
А курей сто п'ятдесят, ...кролів триста двадцять.
Корів мають аж дванадцять, ...ще бики тримають...
І,... що кризис наступає ...не переживають...
Приспів:
Всі овочі без ГМО,...картопля теж вродила...
А від таких продуктів... буде здоров'я й сила.
Молоко п'ють свіжесеньке,....воду із криниці.
Чоловікам сімдесят, -- ще кочуть молодиці...
Приспів:
Сало їдять кожний день, ...часник і цибулю...
А москалям показують... величезну ДУЛЮ.
Кризис є у москалів,.... у нас його не має..
Ми українці роботящі,...кожний роботу має.
Приспів:
Біля хати в нас чистенько...квіточки ростуть...
А перед паскою дерева.... шинками цвітуть...
Копчена шинка й ковбаса... на яблуні буде висіти.
А ковбаси так багато, ...що пліт можна зробити.
Приспів:
Ми кризису не боїмося,...бо ми всі роботящі...
Нехай бояться москалі,... вони тупі й ледащі...
Якщо захоче заробити,.. він завжди заробить.
А хто ніколи не робив,.....то він і не робить.
Приспів:
Всі українці веселяться... пісні гарні співають.
А про кризис тимчасовий ... вони не згадають.
Кризис в тих- хто не працює,.. лиш п'є і гуляє,
А для людей працьовитих ...кризису не має.
Приспів:
Як будете працювати....про сім'ї дбати, ...люди,
То кризису у Вас ніде,... й ніколи ...вже не буде!
І таке гарне прислів'я ....Вам нині скажу ще:
" - ПІД ЛЕЖАЧИТЬ КАМІНЬ.... ВОДА НІКОЛИ НЕ ТЕЧЕ! "
Приспів:
Автор : Алла Баранкевич