Сама дурня та зветься Солідарність:
Дурити намагається – брехлива геть уся!
Цікаво клеїться її національна шкурність
З Рошен-патріотизмом Порося.
За Порося! За сало! Майже даром!
Народу тицяють у морду знов дурню
Він обіцяв своїх цукерок гори, валом!
І що за день закінчить цю війну...
Уся корупція, погляньте, де сидить?
А пенсії, платіжки, а податки?
Газ для народу? Бізнес буде жить?
Зросли доходи, зарплатня і статки?
Брехливе Поросятко! Ой брехливе!
А що там говорить – такий характер!
Національність дозволяє красти сливи…
Страшний, голодний Поро...раптор!
Чи ж дорога нам Україна мила,
Кому потрібна свинська влада ця?
Дай розуму народу і дай силу -
За Порося?
- Засмажить Порося!