Україно, рідна ненько,
натерпілась ти, за всі роки
крові багато пролилось
у жорстокі дні війни.
Йдуть сьогодні, справжні патріоти
Йдуть можливо, без шляху назад
Йдуть, щоб волю боронити,
щоб відбити ворога напад.
Йдуть із автоматами в руках
Долаючи блокпости ворожі,
І шепочуть, молитви перед іконами
Матері, аби сини на себе повернулись схожі.
Герої, вони до світла йдуть
по закривавленій дорозі
Втративши спокій і сон
Життя їх в постійній тривозі.
Йдуть, крізь війни жахіття
відкриваючи смерті дверці
Розуміючи, що не вічне, теє життя
Але йдуть, з Україною в серці.