Вам життя своє прожити -
Не стежку рівну перейти!
Життя - все крутиться і в'ється,
Буває - добре Вам живеться,
А буває - доля не складеться.
Інколи воно Вам усміхнеться,
А інколи,... спиною повернеться...
Але треба так життя прожити,
Щоб добре про Вас могли говорити...
Щоб Вами пишалися друзі й родина,
Чоловік ваш,... діти... і ваша дружина...
Головне " ЛЮДИНОЮ " треба залишатись,
Щоб і після смерті всі могли... пишатись...
Незалежно від того, як доля складеться,
Життя цінуйте,...воно раз лише дається...
І тонке ... як волосинка,...та раптово... рветься!
Автор: Алла Баранкевич