Війна народу з владою –
То визвольна війна.
Стара система з Радою –
Страшна, важка, брудна.
Стає народне море,
Якщо чужинців ріки -
Коли суспільство хворе
Потрібні інші ліки.
Щоб згинули всі злодії,
Із нашої землі,
Попи, жиди-добродії
І кляті москалі.
Дамо ми собі раду –
Не лізьте тільки «браття»
Ні – путінському «ладу»!
Без Тори чи розп’яття!
Війна громади з владою –
Війна та громадянська.
З кролями шоколядними,
Не іграшка, не цяцька.
З одного боку пани,
У них сила грошей,
А з іншого – громади
І мрії всіх людей.
Здолаємо ті дупи!
Ми дужі – ми родина!
Зберемося докупи -
Розквітне Україна!