НЕ БІЙТЕСЯ ГОВОРИТИ:
Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!
Не бійтесь говорити: Я тебе люблю!
Тому, що для милої(милого) все зроблю,
А ми в тому світі – не вічні,
І друзі з тобою – нерозлучні!
Твоє слово правдиве, серце та душу зігріє,
Він дуже сильно про тебе мріє!
Нещастя від любові відходить,
А щастя тільки приходить!
Повір, дитинко люба моя,
В правдивім моїм словам,
Що для мене ти – лише одна,
Як мелодійний спів солов’я!
Не бійтеся, любі, про любов говорити,
Нею потрібно життя творити!
Любов поврятує сліпого,
Не всім дарована Богом!
28. 09. 2015 р.
А. Рогуля