Слова : Алли Баранкевич
Мій бойківський рідний край!
Тебе,... я люблю!!! Ти,.. це знай!
Без тебе я не можу жити,
Завжди тебе буду любити!
**********************************************
Приспів:
Карпати, Карпати!
Рідненькі, Карпати!
Як без Вас важко жити і спати...
Я люблю Карпати і любити буду,.
Та ніколи про Вас не забуду!
***********************************************
Там народилась я,...й мої батьки....
Дитинства пролетіли всі роки.
Вся юність моя там пройшла,
Найкращою вона в мене була.
Приспів:
Це роки мої щасливі і всі дні.
Вони ніколи не забудуться мені.
Карпатський край найгарніший,
А для душі і серця - наймиліший!
Приспів:
Вдячна Богу, що я народилася
У чудовому селі де річка вилася!
Де мальовничі усі гори і поля,
Для мого серця рідна ця земля.
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич