Гепа, Допа, Штепа - суцільна біда і халепа. (Гумор. )
Взнаєте?..Гепа,... Допа...Штепа, -
Це біда суцільна і халепа....
Спільне захворювання мають,
На сепаратизм вони хворіють.
Віх цих хвороб ліків не має,
Це кожний українець знає.
Якщо ти є сепаратист-
Отримаєш із СБУ лист.
А потім сядеш ти в тюрму,
Через хворобу цю страшну.
Дуже довго будеш там сидіти,
Без тебе виростуть онуків діти...
Вважайте всі - не заразіться!
Сепаратизму Ви не наберіться!
Заразною хвороба ця вже дуже є,
Розуму й поваги Вам не придає.
Автор: Алла Баранкевич