ЩО ТАКЕ ЛЮБОВ, КОЛИ ЇЇ НЕ МАЄШ,
АЛЕ ВІДЧУВАЄШ?
Що таке любов, коли її не маєш, але глибоко відчуваєш?
Що робиться з людиною, яка так міцно закохалася?
Що робити, коли час проходить, а любов не відходить,
А на тебе образу тримає людина, яку ти кохаєш?
Любов – це Слово від Бога і це твоя дорога!
Любов не кожному дана, її потрібно заслужити!
Це твоєму серцю, велика підмога та засторога,
Що тільки одного потрібно любити!
В людини мозок закипає,
І за її вчинки, любов відповідає,
Але точно знає, що вона кохає,
Того, в кого закохалась!
З любов’ю не можна легковажити!
Любимої (любимого) пробачення потрібно просити,
За все, чого навіть не було,
І якщо воно було давно!
Любов прощає все, про це ви пам’ятайте,
Одне одного в житті не ображайте!
До старості один одного любіть,
І до Господа з вдячністю молитву моліть!
26. 09. 2015 р.
А. Рогуля