А у діда є сусід-
Також дід,
Запросив його наш дід
На обід.
І бабуся пиріжечків спекла
Й до бабусі того діда пішла.
За столом діди обидва сидять,
Борщ з цибулею і хроном їдять,
І жаліється дідусь наш до діда:
"Балакуча ж в мене бабця, сусіде!
Теревеніла би вдень і вночі,
Я прошу її вже: хоч помовчи!"
А бабуся у сусідки сидить:
"Ой, не знаю що мені і робить,
Дід не чує, що йому я кажу,
Наче спить, його ніяк не збужу..."
Два діди тихенько в хаті сидять,
Чи то дивляться футбол, чи то сплять,
А в бабусь достатньо ще балачок
Про погоду, про малих діточок,
Про рецепти, про синів ,про кіно
І про кицю , що залізла в вікно.
Вже і вечір, час додому іти,
А дідусь сумує: бабцю,де ти?
Загриміли за дверима ключі
"Ой бабусю, чи то ти?не мовчи
Розкажи, як побувала в гостях,
Я так скучив за тобою,що страх,
Цілу вічність був без тече здалось
Розкажи мені бабусю хоч щось! "