Пісня: Просить місто і село, щоб вже щезло Пуйло. (Гумор)
( Гумористичні частушки).
Вже просить місто і село ,
Що би здохло це ПУЙЛО!
Нехай швидко воно здохне
І,... як ця мумія засохне!
********************************************
Приспів:
Всім нам радісно б було,
Якщо б загинуло Пуйло.
І весь світ буде радіти,
Всі дорослі,.... навіть діти.
******************************************
Приспів:
Навіщо вже оце Пуйло
Цю війну нам привезло?
Нехай щезне десь воно,
Щоб його сліду й не було!
Приспів:
Всьому світу це Пуйло,
Проблем різних принесло.
Через нього йде війна,
Він не людина - сатана....
Приспів:
Боже! Зроби всім добро!
Візьми в пекло це Пуйло!
Йому в вогні треба палати,
Будемо дрова підкидати....
Приспів:
Нехай згорить це Пуйло
І його прах, щоб рознесло.
Вітерцем по всій Росії,
Щоб збулися усіх мрії!
Приспів:
Автор: Алла Баранкевич